pengikut yang setia~

untunglah ada yang sayang..


Assalamualaikum ,


untungla ada yang sayang kan ? kan AWAN ? sorry aku capap nama kaw kat sini . haha . seriously aku jealous usha pic kaw dan AA . Jom ramai2 usha pic yang berkenaan itu ~ awan dan si dia <3

amacam ? sweet kannn ? 2 la . sumpa geram . aku nak pinjam dia boley awan ?






huhu . sejak akhir2 ni , aku mudah jealous bila tengok orang ' berkasih-kasihan ' ni . betul . mungkin sejak aku baru jadi janda single ni . sedih je rasa . yela . usha kat blog ni , ada pic sweet2 . kat fb ponn . ha ! kat depan mata pon bhaii !


ni yang nak cerita ni . masa 2 aku ke hospital serdang . memang lama la kan aku kat sana . sampai tertidur . ni semua kes abang aku yang sakit .




terima kasih abang GOOGLE


masa 2 la aku nampak sepasang kapel ni . si awek sakit . yang si pakwe caring yang ampun . tempat duduk memangla penuh . dan si pakwe sanggup tak duduk . tapi , dia stay je sebelah si awek. even , dia terpaksa bercangkung . lama weyy ! memang kalau aku dapat , tak lepas sampai bila2. haha .

kan ? sabarnya dia . nak suami macam tu boleh ? ada yang tengah baca ni , ada ciri2 yang aku nak ni ? ha , silalah tinggalkan nombor telefon ya ?

natijahnya , korang yang dah ada yang sayang 2 . tolonglah hargai si dia . jangan jadi macam aku . bila ada depan mata , buat tak kesah . bila dah tak ada , barulah termimpi2 . <------- propa sungguh . menangis je . hehe .

ok korang ? boleh janji dengan aku yang korang akan sayang dan hargai si dia lebih dari nyawa korang ? boleh kan ? aku pegang janji korang . haha .

ok . chaww ~

2 comments:

awaniza ismail said...

ohh beloved ! thanks yoo .. hihi ,aku janji doe aku syg aku jage aizat tu . ohh jantung ku .. doakan kami kawin 18.8.18 nanti ok ? ank 4 jee. bukan 8 mcm amalina <3 .aku doakan ko dpt yg lg baik lagi baik and dpt jejaka idaman .

aisyah kirana said...

wlcme syg . haha . amin ~

Post a Comment